Despre DoctorZet

DoctorZet Distribution SRL, reprezinta o companie tanara pe piata romaneasca, insa a carui nucleu s-a format in jurul unei echipe experimentate, dinamice si dornica de afirmare

Inca din stadiul de formare, ne-am propus sa oferim mereu doar cele mai bune solutii si sa le implementam ca si cum am fi noi beneficiarii. Suntem constienti de existenta unei lipse de echilibru dintre promisiunea acordata de cele mai multe companii si rezultatul final.

Cele mai multe neplaceri apar atunci cand neprevazutul isi face prezenta in timpul colaborarii dintre client si compania selectata. Astfel, Doctor Zet isi propune ca prim obiectiv acela de a oferi mereu servicii de calitate clientilor sai, chiar de la prima intalnire.

In permanenta, portofoliul nostru de produse si stocurile sunt in continua expansiune, cu produsele care clientii nostrii le solicita.

Cum fiecare client este unic in felul sau, la dispozitia fiecarui client va fi desemnat un manager de proiect impreuna cu echipa sa, gata sa intervina – si mai important – sa solutioneze in timp util orice problema ce se poate ivi pe parcurs. Am ales in schimbul autopromovarii prin mesaje colorate si garantii false, sa ne concentram acolo unde conteaza cu adevarat pentru orice client: livrari rapide, identificarea produselor cerute, satisfacerea unui numar cat mai mare de cerinte venite din partea beneficiarilor. Activitatea companiei noastre se desfasoara pe doua directii principale:

  • importul de consumabile medicale, cu marca CE
  • Distribuirea si satisfacerea unui numar cat mai mare de cerinte venite din partea beneficiarilor

Toate produsele indeplinesc cerinţele Directivei pentru dispozitive medicale 93/42/CEE. Producatorul are implementat sistemul de management al calitatii EN ISO 9001:2000 sau SR EN 13485/2004

Avem un bun raport calitate-pret de la producatorii finali pentru a asigura clientilor nostri calitate, conditii comerciale si preturi cat mai competitive si avantajoase.Majoritatea produselor sunt fabricate de importanti producatori Europeni.

Furnizam mobilier medical modern, aparatura de diagnosticare, instrumentar medical, consumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie, saltele pat spital si multe altele

Contact

Telefon: +0743576542
contact@doctorzet.ro

Calea Aurel Vlaicu nr 274, judet Arad loc Arad

Luni – Vineri: 10am to 7pm

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.